Dutch Open IPSC 2016

In November was het zover, de twee daagse IPSC Dutch Open 2016 ging van start!

Op 19 en 20 November werden in Katwijk en Leiderdorp de IPSC Dutch Open 2016 voor Handgun gehouden, een voor Nederlandse begrippen grote level III wedstrijd. SV John Cooper had 3 afgevaardigden die aan de westrijd hebben meegedaan met een mooie 5e plaats in de standaard klasse.

Het was een hele mooie wedstrijd verdeeld over 2 locaties met maar liefst 14 stages. De NPSA heeft op youtube een leuk filmpje neergezet die we jullie natuurlijk niet willen onthouden. Het geeft een mooi beeld weer van deze mooie en uitdagende vorm van schietsport.

Hopelijk hebben we volgend jaar weer zo'n wedstrijd want dat is toch even wat anders dan de reguliere wedstrijden die er het jaar door worden gehouden.

Hiermee willen we bestuur en alle vrijwilligers bedanken voor het neerzetten van een hele mooie wedstrijd en graag tot volgend jaar!