Pierre geslaagd voor IPSC cursus

Pierre is een enthousiaste schutter die steeds meer IPSC is gaan oefenen de laatste tijd...

Als beginnende schutter ben je wel even bezig om alle basisvaardigheden van het schieten onder de knie te krijgen en ook Pierre heeft al een en ander achter de rug.

IPSC schieten is voor de gevorderde schutters die al een tijdje meedraaien en over voldoende vaardigheden beschikken om vooral veilig parcours te kunnen schieten.

Sinds de circulaire wijziging in 2013 kan er na eerste jaar nog geen grootkaliber pistool aangeschaft worden dus aspiranten kunnen nu pas in het tweede jaar aan de basiscursus beginnen.

Sinds deze zomer heeft de vereniging een IPSC setje voor de verenigingsGlock liggen en die wordt steeds meer gebruikt door beginnende schutters om goed te kunnen trainen.

Pierre is sinds de zomer de trotse bezitter van een mooie CZ Shadow 2 die helemaal voor IPSC is gebouwd dus aan het materiaal kan het niet liggen.

Pierre is 3e weekend van september op 2 daagse handguncursus geweest en is in een keer geslaagd.

Dus namens de leden en het bestuur: Pierre, van harte gefeliciteerd en welkom bij de groeiende schare IPSC schutter binnen SVJC!

Succes met je aankomende wedstrijden en hou het vooral veilig!