SVJC bij MP Wedstrijd Veenendaal

De jaarlijkse Militair Pistool Wedstrijd in Veenendaal stond weer op het programma.

De wedstrijd in november is omgedoopt tot de Coen van Roekel Memorial, dit n.a.v. tragische en vroege overlijden van de voormalige secretaris van SV Prins Hendrik te Veenendaal.

Door de jaren heen is het een vast uitje geworden voor de Cooperianen en voor de verandering hoeven we hiervoor niet de vele kilometers af te leggen wat normaal wel het geval is.

We hebben deze keer ook een record aantal deelnemers van uit John Cooper op de baan staan, maar liefst 9 leden deden mee!

De resultaten waren deze ronde, met een paar uitzonderingen, abominabel dus daar doen we verder maar geen verslag van...

Maar we hebben een leuk uitje gehad op de regenachtige zaterdagochtend en het was een leuke afwisseling naast de meer bezochte IPSC wedstrijden.