SV John Cooper Gecertificeerd

Het was al weer 3 jaar geleden dat we gecertificeerd werden...

3 Jaar geleden werd John Cooper, na ingang van een wetswijziging, voor het eerst gecertificeerd voor het basis certificaat.

De tijd vliegt en deze herfst waren we aan de beurt voor een her certificering door de KNSA.

Zoals altijd waren er tijdens de audit leermomenten en aandachtspunten maar voor de basis certificering hadden we de zaken goed op orde.

Dit heeft geresulteerd in een hernieuwd certificaat die weer drie jaar geldig is!

Hier zijn we uiteraard heel blij mee want het hebben van een basis certificaat is een voorwaarde om schietsport te kunnen blijven bedrijven binnen onze vereniging.

we kunnen er dus weer drie jaar tegen aan, bestuur van SV John Cooper bedankt bij dezen de KNSA voor de prettige samenwerking.