Ben je geïnteresseerd in schietsport maar weet je niet waar en hoe te beginnen?

Loop gewoon een keer binnen op onze verenigingsavond of gebruik het contact formulier op onze contact pagina.

Je kunt bij ons 3 keer een introductieles krijgen om je een indruk te geven van onze vereniging en de schietsport.

Deze sport kent vele facetten en disciplines dus met 3 keer schieten heb je slechts een indruk.

Smaakt het naar meer? Dan kan je je opgeven via een aanvraagformulier welke te verkrijgen is bij een van onze bestuursleden.

Na toetsing kan er evt. worden overgegaan tot toelating tot onze vereniging waarna je de status van aspirant krijgt.

Daarna begint de opleiding welke binnen 3 tot 6 maanden kan worden afgerond en na 6 maanden kan je senior dan wel jeugdlid worden.

De af te dragen contributie binnen SV John Cooper is afhankelijk van de leeftijd van haar leden.

Iemand kan lid worden waneer de leeftijd van 18 jaar is bereikt.

Jongere leden zijn welkom maar uitsluitend onder begeleiding van een schutter boven de 18 jaar die reeds lid is bij SVJC, dit i.v.m. de continue begeleiding die jeugdleden nodig hebben.

Naast het senior lid hanteren we 3 klassen voor jeugdleden zodat deze tegen een gereduceerd tarief bij ons kunnen schieten.

Tarieven voor het lidmaatschap in 2018 zijn:

Lidmaatschap type Leeftijdscategorie  Contributie
 Senior Lid  21 jaar en ouder  €143,50
 Junior A lid  18 - 20 jaar  €108,50
 Junior B lid*  15 - 17 jaar  €73,50
 Junior C lid*  t/m 14 jaar  €59,50

Eenmalig inschrijfgeld: €38,-

* Alleen wanneer deze begeleid kunnen worden door iemand die reeds lid is bij SV John Cooper, dit zijn over het algemeen kinderen van bestaande leden.