2015 - In Memoriam Gerrit van den Essenburg

Helaas hebben we in 2015 afscheid moeten nemen van de oprichter van SV John Cooper, Gerrit van den Essenburg.

Donderdag 23 april 2015 is Gerrit van den Essenburg na een strijd die hij niet kon winnen overleden.

Gerrit was de oprichter van onze vereniging en de eerste voorzitter, zonder hem zou er nu geen SV John Cooper zijn.

Nadat hij zijn voorzitterschap had neergelegd was Gerrit nog altijd een actief lid van het bestuur.

Gerrit heeft het fundament gelegd voor SV John Cooper. Daar zijn we hem uitermate dankbaar voor en het heeft ons de mogelijkheid gegeven om door te bouwen op wat hij heeft neergezet.

Naast zijn bestuurstaken heeft Gerrit letterlijk honderden schutters opgeleid tot verantwoorde en veilige sportschutters en hij was altijd bereid om met raad en daad te helpen.

Naast een gewaardeerd lid zijn we ook een goede vriend verloren en we zullen hem erg missen.

Gerrit, dank je wel voor alles.

Leden en bestuur SV John Cooper