1996 - Geboorte SV John Cooper

by Robin Diepeveen

SV John Cooper is op 28 november 1996 opgericht te Woudenberg.

by Robin Diepeveen

De af te dragen contributie binnen SV John Cooper is afhankelijk van de leeftijd van haar leden.

Iemand kan lid worden waneer de leeftijd van 18 jaar is bereikt.

Jongere leden zijn welkom maar uitsluitend onder begeleiding van een schutter boven de 18 jaar die reeds lid is bij SVJC, dit i.v.m. de continue begeleiding die jeugdleden nodig hebben.

Naast het senior lid hanteren we 3 klassen voor jeugdleden zodat deze tegen een gereduceerd tarief bij ons kunnen schieten.

Tarieven voor het lidmaatschap in 2018 zijn:

Lidmaatschap type Leeftijdscategorie  Contributie
 Senior Lid  21 jaar en ouder  €143,50
 Junior A lid  18 - 20 jaar  €108,50
 Junior B lid*  15 - 17 jaar  €73,50
 Junior C lid*  t/m 14 jaar  €59,50

Eenmalig inschrijfgeld: €38,-

* Alleen wanneer deze begeleid kunnen worden door iemand die reeds lid is bij SV John Cooper, dit zijn over het algemeen kinderen van bestaande leden.

Introductie SV John Cooper

by Robin Diepeveen

Schietsportvereniging "John Cooper" te Amerongen is opgericht op 28 november 1996 en telt momenteel ruim 55 leden in de leeftijdscategorie van 16 tot 80 jaar.

Ledenterugkomdag Januari 2014

by Robin Diepeveen

3 jaar na de renovatie kon onze schietkelder wel een opknapbeurt gebruiken, de eerste 'ledenterugkomdag' van SVJC was daarmee een feit!

Lid worden?

by Robin Diepeveen

Ben je geïnteresseerd in schietsport maar weet je niet waar en hoe te beginnen?

Loop gewoon een keer binnen op onze verenigingsavond of gebruik het contact formulier op onze contact pagina.

Je kunt bij ons 3 keer een introductieles krijgen om je een indruk te geven van onze vereniging en de schietsport.

Deze sport kent vele facetten en disciplines dus met 3 keer schieten heb je slechts een indruk.

Smaakt het naar meer? Dan kan je je opgeven via een aanvraagformulier welke te verkrijgen is bij een van onze bestuursleden.

Na toetsing kan er evt. worden overgegaan tot toelating tot onze vereniging waarna je de status van aspirant krijgt.

Daarna begint de opleiding welke binnen 3 tot 6 maanden kan worden afgerond en na 6 maanden kan je senior dan wel jeugdlid worden.

SV John Cooper Gecertificeerd

by Robin Diepeveen

Het was al weer 3 jaar geleden dat we gecertificeerd werden...