1996 - Geboorte SV John Cooper

by Robin Diepeveen

SV John Cooper is op 28 november 1996 opgericht te Woudenberg.

Introductie SV John Cooper

by Robin Diepeveen

Schietsportvereniging "John Cooper" te Woudenberg is opgericht op 28 november 1996 en telt momenteel ruim 50 leden in de leeftijdscategorie van 12 tot 80 jaar.

Ledenterugkomdag Januari 2014

by Robin Diepeveen

3 jaar na de renovatie kon onze schietkelder wel een opknapbeurt gebruiken, de eerste 'ledenterugkomdag' van SVJC was daarmee een feit!

Lid worden?

by Robin Diepeveen

Ben je geïnteresseerd in schietsport maar weet je niet waar en hoe te beginnen?

Loop gewoon een keer binnen op onze verenigingsavond of gebruik het contact formulier op onze contact pagina.

Je kunt bij ons 3 keer een introductieles krijgen om je een indruk te geven van onze vereniging en de schietsport.

Deze sport kent vele facetten en disciplines dus met 3 keer schieten heb je slechts een indruk.

Smaakt het naar meer? Dan kan je je opgeven via een aanvraagformulier welke te verkrijgen is bij een van onze bestuursleden.

Na toetsing kan er evt. worden overgegaan tot toelating tot onze vereniging waarna je de status van aspirant krijgt.

Daarna begint de opleiding welke binnen 3 tot 6 maanden kan worden afgerond en na 6 maanden kan je senior dan wel jeugdlid worden.