Beste leden van SV John Cooper,

Onze schietbaan is vanaf zondag 5 juli weer geopend. Wij zullen de eerste maand op de zondagen beginnen, nadat de horeca weer op gang komt, gaan wij terug naar onze vaste donderdagavond.

Hierbij ontvangen jullie het Protocol Coronaregels waaraan jullie (tot nader order) aan dienen te houden. Wij raden aan om een kopie te printen en als naslagwerk in uw schiettas te doen.

1.    Als u verkouden bent, koorts hebt of u niet goed voelt, blijft u s.v.p. thuis.
2.    Leden die willen komen moeten hun plek reserveren via onze onderstaande digitale agenda.
3.    U geeft per schutter de datum en tijdslot aan. U mag voor anderen reserveren, maar per persoon geldt: Eén tijdslot per dag!
4.    Kom pas net voor je afspraak, graag verzamelen boven aan de trap.
5.    Geef anderen te allen tijde de ruimte, minstens 1,5 meter ruimte.
6.    Bij de ingang staat desinfecteringsmiddel, dat dient u te gebruiken voordat u de baan betreedt.
7.    Contant geld is tijdelijk niet mogelijk, u kunt per Tikkie betalen.
8.    U heeft 30 minuten de tijd om te schieten, dit is inclusief hulzen rapen.
9.    Het bestuur draagt zorg voor een vloeiende wissel, volg s.v.p. hun aanwijzingen op
10.    Tijdelijk geen introducees i.v.m. de anderhalve meter regel.

Tussen ieder slot van 30 minuten zijn 10 minuten wisseltijd ingebouwd zodat iedereen rustig kan in- en uitpakken.

Klik op onderstaande agenda om een reservering te maken.

Namens Bestuur Sv John Cooper