Protocol Schietbaan SV John Cooper na 15 Juli 2020

Beste leden van SV John Cooper,

Wij zullen tot 1 september op zondag schieten van 13:00 tot 15:00, uitloop is mogelijk bij voldoende interesse en animo. Na 1 september gaan wij terug naar donderdagavond.

Omdat de overheid versoepelingen heeft doorgevoerd voor sport, trekken we deze door naar onze vereniging. Digitaal reserveren is niet meer nodig, wel kan het bestuur u vragen om te wachten als er teveel personen aanwezig zijn.

Hierbij ontvangen jullie het Protocol coronaregels waaraan jullie (tot nader order) aan dienen te houden. Wij raden aan om een kopie te printen en als naslagwerk in uw schiettas te doen.

1. Als u verkouden bent, koorts hebt of u niet goed voelt, blijft u svp thuis.
  2. Geef anderen te allen tijde de ruimte, minstens 1,5 meter ruimte. Wacht boven als het te druk is.
  3. Bij de ingang staat desinfecteringsmiddel, dat dient u te gebruiken voordat u de baan betreedt. Ook als u terugkomt van een sanitaire stop.
  4. Contant geld is tijdelijk niet mogelijk, u kunt per tikkie betalen.
  5. Alleen introducees mogelijk die u zelf kunt begeleiden. Beperk dit tot 1 persoon per keer.

Met groet, het bestuur.

Toelichting:

Schutters die naar de schietclub komen zijn (tenminste 24 uur) vrij van klachten. Bij de volgende klachten komen zij niet naar de schietclub:

Verkoudheid / Niezen / Hoesten / Keelpijn / Moeilijk ademen / Koorts / Plots reuk of smaakverlies

Was uw handen s.v.p. voor binnenkomst met het desinfecterend middel wat door ons verzorgd wordt. De bestuursleden verstrekken de eventuele leenwapens en munitie met handschoenen en tekenen de boekjes af. Wees s.v.p. pragmatisch met de leenwapens en munitie. Niet te veel wissels en maak je doosje leeg als dat kan.

Een biertje na afloop? Dat kan want de Proloog is geopend, houdt u zich s.v.p. aan hun protocol.

Openen schietclub:

Bestuursleden die openen, desinfecteren hun de handen. Zij verdelen de taken en zorgen ervoor dat de gewenste afstand bewaart kan worden. Leenwapens die worden ingeleverd, worden door het bestuur gereinigd. Zij werpen handschoenen in de afvalbak. Voor bestuursleden na afloop geldt dezelfde procedure, opruimen, deurklinken desinfecteren, eventuele handschoenen weggooien en buiten de handen wassen met zeep.